Lezing op C-Leeuwarden

Onderstaande fotografen geven gedurende de dag lezingen.

Ydwer van de Heide

idwer

Biografie:

actiefotograaf die de hele wereld rondtrekt om extreme sporten en voornamelijk kitesurfen te fotograferen.

Foto’s & meer info op de website:

www.ydwer.com

Nico Brons

 

nico_brons

Biografie:

Nico Brons is afgestudeerd aan de fotoacademie in Amsterdam op 18 december 2013.

Een enthousiast en gepassioneerd free-lance fotograaf die fotografeert op intuitie en gevoel, in een belevingswereld die onlosmakelijk verbonden is met emotie. Dat ziet u terug in het fotowerk van zijn hand. Nico is gespecialiseerd in bedrijfsreportages, portretten voor bedrijven, interieur- en exterieur fotografie, sociaal menselijke reportages, fotoshoots voor particulieren, bruiloften en festival- en concert registraties.

Daarnaast is Nico een fotograaf die vaak met de Apple iPhone werkt. Met behulp van dit apparaat worden buitengewone beelden, portretten, landschapjes en abstracte voorstellingen gecreëerd. De werken komen allemaal tot stand in de iPhone zelf.

Meer info op website:
www.nicobrons.nl

Robin de Puy

robin de puy zelfportret 2015

Biografie:

Robin de Puy graduated from the Fotoacademie Rotterdam in 2009. She subsequently won the Photo Academy Award 2009 and was nominated for various photography prizes. Her work is published in a number of national and international magazines, including New York magazine, Bloomberg Businessweek, ELLE, L’Officiel, Volkskrant, LINDA and many more. She lives and works in Amsterdam as well as in New York City.

Foto’s & meer info op de website:
www.robindepuy.nl